fbpx

Fotografiază păsări la hrănitoare și câștigă premii. Condițiile de participare

 Fotografiază păsări la hrănitoare și câștigă premii. Condițiile de participare

Fotografia câștigătoare a concursului din sezonul 2019-2020. Foto: Tatiana Borodatîi

Susține Ecopresa, distribuie!

A venit iarna, iar Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii lansează concursul: Hrănește păsările sălbatice și fotografiază-le la hrănitoare! Destinat iubitorilor de natură care hrănesc păsările sălbatice, concursul are ca idee principală fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate pe timpul iernii.

Condițiile de participare:

  1. Instalați o hrănitoare artificială acasă (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de AICI cum puteți face asta).
  2. Dacă nu aveți posibilitatea instalării unei hrănitori acasă, puteți vizita hrănitoarea publică instalată de SPPN (aflați AICI locația hrănitorii din Parcul Dendrariu).
  3. Fotografiați păsările care vin să mănânce la aceste hrănitori (atenție: nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare! Aflați din ACEST ARTICOL cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).
  4. Expediați o singură fotografie cu păsări la hrănitoare pe mesageria paginii de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii sau la adresa sppn.moldova@gmail.com, împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Fotografiile primite vor fi plasate pe pagina de Facebook a SPN, într-un album intitulat #ConcursSPPN_2021, pentru a fi votate de publicul larg. Imaginile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii.

În funcție de numărul de aprecieri, SPPN va acorda trei premii, după cum urmează:

  • Premiul I: carte „Prietenii păsărilor”
  • Premiul II: carnet tematic (cu păsări)
  • Premiul III: abțibilduri și semne de carte hand-made tematice (cu păsări)

Concursul se desfășoară în perioada 1 decembrie 2020 – 28 februarie 2021. La începutul lunii martie vor fi anunțați și premiați câștigătorii.

Important: concursul e valabil doar pe teritoriul Republicii Moldova!

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!