fbpx

Despre Ecopresa.md

Susține Ecopresa, distribuie!

Ecopresa.md este un site de știri și analize de mediu, energie verde, turism ecologic etc. creat și administrat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Moldova (AJMTEM).

Ecopresa.md este o platformă de informare și conștientizare eco, de promovare a oamenilor din domeniile protecția mediului, eficiență energetică și energie verde și turism ecologic; de mediatizare a celor mai importante evenimente din domeniile de referință.

Ecopresa.md oferă știri, analize și interviuri, reportaje multimedia, spațiu de promovare a proiectelor și inițiativelor de mediu, turism, energie verde, eficiență energetică.

Ecopresa.md a fost lansat în octombrie 2013, ca parte a unui proiect AJMTEM, în cadrul Programului SECTOR al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est (REC) şi cu suportul financiar al Guvernului Suediei. 

Date de contact

Ecopresa.md:

E-mail: ecopresa@ecopresa.md

Numere de telefon: +373 76 778 900

Sediu: Str. S. Lazo 13, MD 2004, Chișinău, Republica Moldova

Facebook: https://www.facebook.com/Ecopresa.md/

TikTok: ECOPRESA (@ecopresa.md) | TikTok

Instagram: https://www.instagram.com/ecopresa.md/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/

Twiter: https://twitter.com/ajmtem

RSS: Ecopresa Feed

Conținutul Ecopresa.md este creat cu sprijinul financiar al Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Suediei. 


Susține Ecopresa, distribuie!