fbpx

Oportunitatea pentru tineri! Participă la ateliere online și realizează propriul proiect ecologic local

 Oportunitatea pentru tineri! Participă la ateliere online și realizează propriul proiect ecologic local

Imagine simbol. Foto: FB/ activEco

Susține Ecopresa, distribuie!

Tinerii din țară sunt invitați să participe la o nouă ediție a activEco un program educațional ecologic anual cu accent pe activizarea tinerilor. Anul acesta, din cauza pandemiei, majoritatea activităților vor avea loc online. Doritorii vor putea participa la seminare pe diferite teme ecologice, unde vor învață să scrie o aplicație pentru proiect, să administreze un proiect, și vor primi mentorat pentru realizarea propriului proiect ecologic local.

În acest an, vor fi organizate trei ateliere pe următoarele teme:

Consumul Critic si Economia de colaborare (21, 23,25 februarie online + 26 februarie în Chișinău -vizita de studiu). Potrivit organizatorilor, în urma mini-cursului veți înțelege care e legătura dintre protecția mediului, consumul responsabil și economia de colaborare, ce proiecte deja există în acest domeniu și cum ele construiesc comunități sustenabile.
Mobilitate alternativă – Bicicleta și nu doar (28 februarie – 5 martie)
Administrarea și prevenirea deșeurilor (11-17 martie)

Pentru a vă înregistra este necesar să completați formularul pe care îl găsiți AICI.

IMPORTANT. Organizatorii atenționează că participarea doar de dragul participării nu este încurajată. Ei subliniază că activEco este un program educațional, ceea ce înseamnă că participanții trec prin mai multe seminare, ateliere pentru ca să primească maximum de cunoștințe, abilități și atitudini.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!