fbpx

Invitație: Tur de presă și prezentarea a 6 trasee turistice în arealul Rezervației Orheiul Vechi

 Invitație: Tur de presă și prezentarea a 6 trasee turistice în arealul Rezervației Orheiul Vechi

Pitorestul râului Răut în arealul Rezervației cultural-naturale Orheiul Vechi Foto: Alecu Renița

Susține Ecopresa, distribuie!

Mișcarea Ecologistă din Moldova, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate în Moldova, invită jurnaliștii la un tur de presă în arealul Rezervației Cultural-Naturale Orheiul Vechi, cu ocazia prezentării a 6 trasee turistice de drumeții, observarea păsărilor și ciclism în arealul Rezervaţiei.

Pe durata evenimentului, jurnaliștii vor participa la prezentarea materialelor informative privind diversificarea opțiunilor de turism de experiență în arealul Rezervației Orheiul Vechi (panourile informative, pliantele și instrumentele online de promovare a traseelor turistice).

Evenimentul va avea loc pe data de 30 octombrie 2018, începând cu ora 11.00, în comuna Trebujeni, r. Orhei.

În agendă:

11.00-11.30 Conferință de presă: Diversificarea opțiunilor de turism la Orheiul Vechi.  Drumeţii,  observarea păsărilor şi ciclism – noi atracții pentru turiști

Vorbitori la conferință de presă:

  • Reprezentant Ambasada Suediei
  • Reprezentant Ministerul Culturii, Cercetării și Educației
  • Reprezentant GEF SGP Moldova
  • Reprezentat Mișcarea Ecologistă din Moldova

11.30-13.00 Vizită în teren pe unul dintre traseele turistice, cu participarea reprezentanților Rezervației Cultural-Naturale Orheiul Vechi, Asociaţiei Naționale pentru Turism Receptor din Moldova, agenții de turism, ghizi.

Prânz la una din pensiunile turistice din satul Trebujeni.

Transportul tur-retur va fi asigurat de organizatori. Locurile sunt limitate, va fi aplicat principiul primul venit-primul servit.

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de email: ajmtem@gmail.com, până la data de 29 octombrie, ora 12.00.

Evenimentul este realizat în cadrul Proiectului Comunitate responsabilă-peisaj terestru conservat, realizat de Mișcarea Ecologistă din Moldova cu suportul Programului de Granturi Mici al Fondului Global de Mediu implementat de PNUD. Partener strategic – Proiectul de Competitivitate în Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei. 

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!