fbpx

Iarmarocul Oportunităților Ecologice 2016

 Iarmarocul Oportunităților Ecologice 2016

IarmarEco-2015

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Obștească „EcoVisio”  vă invită  la Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social – IarmarEco. Eveniment se va desfășura timp de două zile, pe 15 și 16 octombrie.

Organizatorii au pregătit  două zile de workshop-uri și prezentări interactive, discuții cu reprezentanții ministerelor pe  pe tema ecologiei și a dezvoltării durabile în Moldova.  De asemene, vor fi activități privind construcțiilor ecologice, economia verde, tratamente naturiste, vegetarianism și altele. În timpul evenimentului, pe parcursul ambelor zile, va fi amenajată o zonă pentru copii, Vegan/Vegetarian Cafe și, bineînțeles, tombolă.

Se așteaptă  participarea a peste 80 de antreprenori sociali și inițiative din sfera ecologiei din Moldova, care vor prezenta și comercializa produse organice, lucruri hand-made, cosmetică naturală jucării ș.a.

Scopul acestui eveniment este de a informa publicul larg despre importanța unui stil de viață activ și sănătos și a dezvoltării durabile a proceselor ecologice. Iar combinația dintre târg și activități educative face ca IarmarEco să fie un eveniment unic în sfera ecologiei și a antreprenoriatului social în Moldova.

Ediția a patra a Iarmarocului Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social-IarmarEco va avea loc în sediul Atrium, Albișoara 4, Chișinău.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!