fbpx

Târgul IarmarEco revine! În decembrie va avea loc primul iarmaroc de iarnă, ediția de Crăciun

Susține Ecopresa, distribuie!

Târgul de produse autohtone IarmarEco va fi deschis și iarna. Prima ediție de iarnă a iarmarocului va fi organizată pe data de 11 decembrie.

Deoarece noi continuăm să sărbătorim cei 10 ani ai IarmarEco, am decis că va fi de ajuns să ne întâlnim doar odată. Chiar dacă timpul de afară se răcește semnificativ, acesta nu va fi o problemă – ne vom vedea acum într-un spațiu închis”, au anunțat organizatorii pe o rețea de socializare.

În cadrul ediției de iarnă a IarmarEco, va fi organizată Gala Antreprenoriatului Social. În cadrul evenimentului, veți putea face cunoștință cu antreprenorii sociali din Moldova.

Totodată, la IarmarEco, ediția de Crăciun, vizitatorii vor putea cumpăra produse naturale și ecologice pentru cadouri de sărbătoare, vor putea gusta din dulciurile pregătite de producători și vor putea face cunoștință cu un stil de viață mai sustenabil.

Pe lângă acestea, participanții vor avea posibilitatea să câștige eco-premii și vor deveni parte din comunitatea EcoVisio și IarmarEco.

Evenimentul va avea loc la ArtCor, str. 31 August 1989, 137 din Chișinău și se va desfășura între orele 11.00 și 18.00.

Doritorii de a participa în calitate de expozanți trebuie să completeze formularul.

IarmarEco este târgul producătorilor și organizațiilor care au activitatea responsabilă, ecologică, socială, creează, cresc produse sustenabil și prestează servicii respectând normele ecologice.

Evenimentul este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației EcoVisio, cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia, în parteneriat cu Asociația Businessului European și a Centrului Contact, precum și finanțat parțial de către IM Swedish Development Partner.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu