fbpx

Club de presă: schimbările climatice

 Club de presă: schimbările climatice

Din activitatea AJMTEM Foto: AJMTEM

Susține Ecopresa, distribuie!

Un Club de presă pe tema schimbărilor climatice va fi organiat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Ministerul Mediului, Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu si Asociatia Jurnalistilor de Mediu si Turism Ecologic (AJMTEM).

În cadrul Clubului de presă se va pune accent pe gradul de pregătire al R. Moldova pentru a da startul punerii în practică a acordului de la Paris, intrat în vigoare pe 4 noiembrie 2016.

Care este drumul R. Moldova pentru otingerea obiectivelor asumate prin Acordul de la Paris vom afla de la invitaţii speciali: Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu şi Dafina Gercheva, Coordonatoare rezidentă ONU/ reprezentanta rezidentă PNUD.

Clubul de presă pe tema schimbărilor climatice va avea loc în sala New York a Centrului de Conferinţe Summit Events (Chișinău, str. Strada Tighina 49/3).
Teme de discuţii:
● Impactul schimbărilor climatice asupra Republicii Moldova
● Necesitatea adaptării la schimbările climatice
● Importanța obținerii unui consens global asupra reducerii emisiilor de gaz cu efect de sera.

Evenimentul va fi moderat de Lilia Curchi, directoare executivă AJMTEM.

Rugăm jurnaliștii şi ONG-urile interesate să participe să confirme prezența până la 22 noiembrie, ora 16:00, la adresa ajmtem@gmail.com sau sgp.gef.md@gmail.com

Pentru detalii: Programul de Granturi Mici al GEF,
tel: 022 839876, e-mail: sgp.gef.md@gmail.com

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!