fbpx

Curs de instruire „Tehnici de comunicare, promovarea și asigurarea vizibilității proiectelor SGP”

 Curs de instruire „Tehnici de comunicare, promovarea și asigurarea vizibilității proiectelor SGP”

Schimb de experiență și consolidare între ONG-uri, pentru accesarea de fonduri SGP. Foto de grup după workshopul din 2 septembrie 2016. Foto credit: AJMTEM

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) invită organizațiile neguvernamentale finanțate din fondurile SGP și alte organizații neguvernamentale cu profil ecologic/dezvoltare durabilă interesate să aplice la Cursul de instruire „Tehnici de comunicare, promovarea și asigurarea vizibilității proiectelor SGP”.

Instruirea va dura șase zile, organizate pe module, în etape. În cadrul atelierelor vor fi studiate principalele aspecte ale comunicării și relațiilor publice, inclusiv, rolul acestora, canale, tehnici și instrumente de promovare și comunicare, strategiile de comunicare, comunicarea internă, externă, comunicarea cu mass-media, social media, crearea și gestionarea paginilor web, organizarea evenimentelor etc. De asemenea, în cadrul Cursului, participanții vor putea dezvolta abilități de elaborare a materialelor informative, ținând cont de condițiile de vizibilitate ale SGP.

Primul modul al cursului va avea loc la 23-24 martie 2017 (locul urmează a fi comunicat suplimentar). Al doilea modul va fi organizat în luna mai 2017 și al treilea în luna iulie 2017.

Instruirea este parte a proiectului „Implicare, Interacţiune, Cooperare întru identificarea de soluții locale pentru probleme globale”, livrat de AJMTEM, cu suportul Programului de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu.

Pentru participarea la cursul de instruire „Tehnici de comunicare, promovarea și asigurarea vizibilității proiectelor SGP” vă rugăm să delegați câte o persoană responsabilă de comunicarea cu mass-media/Relații Publice din cadrul organizației dvs.

Doritorii de a participa la curs sunt rugaţi să îşi exprime intenţia la adresa de email: ajmtem@gmail.com, sau sa completeze FORMULARUL până la data de 20 martie 2017.

Organizaţiile care nu au fost sau nu sunt beneficiari de granturi SGP vor fi selectaţi spre participare la cursul de instruire în baza Scrisorii de intenţie.

Participanții din teritoriu vor fi asigurați cu cazare și li se vor rambursa cheltuielile de drum (în baza biletului de călătorie și a copiei buletinului de identitate).

Date de contact: Lilia Curchi, director executiv AJMTEM, tel: 076770061
Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!