fbpx

/VIDEO/ Răspunde sau Glumește cu Ion Dudca, actor la Teatrul „Guguţă”, proiectul TV #ZERODOI. Curiozități despre foc

 /VIDEO/ Răspunde sau Glumește cu Ion Dudca, actor la Teatrul „Guguţă”, proiectul TV #ZERODOI. Curiozități despre foc
Susține Ecopresa, distribuie!

Peste 90 % din incendiile forestiere din Republica Moldova sunt provocate de oameni. Invitatul emisiunii, Ion Dudca, s-a „jucat cu focul”,  acceptând provocarea de a răspunde și de a glumi la tema Focul

 Luna lui cuptor e și timpul vacanțelor, a cărniței coapte la un grătar în pădure. Acum e bine să aflăm mai multe despre prietenul și inamicul nostru – focul. În acest episod, pe lângă glume și voie bună, am discutat despre miturile și proprietățile focului. Un rol aparte l-am dedicat siguranței antiincendiare. 

Invitatul emisiunii este un om activ, face parte din echipa Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” și  din cea a proiectului Night Guguță. De asemenea, apare în proiectul #ZERODOI cu Cătălin Lungu.

Ion Dudca și-a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Istorie și Filosofie, Specialitatea Arheologie. Pe lângă studiile de bază, Ion a mai frecventat Facultatea de Arte Frumoase, Specialitatea Actorie. În prezent, arheologia a rămas pentru Ion mai mult un hobby, dedicându-se aproape total procesului de creație, practicând cu plăcere arta actoricească. 

Tradiționalul îndemn al nostru, ca și în fiecare ediție, este să fim foarte precauți cu focul, să nu incendiem vegetația și să protejăm constant natura.

Reamintim că emisiunea „Răspunde sau Glumește” apare o dată la două săptămâni: pe www.ecopresa.md, YouTube, Facebook și TikTok.

La radio EcoFM este difuzată în fiecare zi de sâmbătă, la ora 12.00.

Ne auzim în curând, cu zâmbetul pe față și atenți față de mediu. Gând bun tuturor!

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!