fbpx

VIDEO/ Conștientizăm problemele de mediu. Jurnaliștii de mediu lansează emisiunea „Răspunde sau Glumește”

 VIDEO/ Conștientizăm problemele de mediu. Jurnaliștii de mediu lansează emisiunea „Răspunde sau Glumește”
Susține Ecopresa, distribuie!

În plină primăvară, Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic lansează emisiunea radio „Răspunde sau Glumește”, care va fi moderată de jurnalista Carolina Buimestru.

O dată la două săptămâni, la postul de radio EcoFM, Carolina și invitații săi vor discuta despre o problemă de mediu și vor glumi. Potrivit realizatoarei, oaspetele fiecărei ediții va fi gata de provocare și va răspunde la aproximativ 10 întrebări pe un subiect de mediu, iar dacă nu va ști răspunsul va spune o glumă.

Scopul emisiunii „Răspunde sau Glumește” este să descoperim lucruri interesante despre mediu și să ne simțim bine”, ne spune Carolina Buimestru.

În primul episod îl veți descoperi pe Johnny Șișcanu, un tânăr îndrăgostit de muzică, fondatorul Intermezzo Music. Carolina și Johnny vor discuta despre păduri, rezervații, copaci și, desigur, vor glumi cu orice ocazie.

Tânăra spune că a conceput emisiunea pentru tinerii care doresc să se distreze, să râdă, să se simtă bine și totodată să afle curiozități, să devină mai conștienți de problemele mediului.

Carolina Buimestru este absolventă a Școlii de Studii Avansate în Jurnalism, de doi ani colaborează cu redacția Ecopresa.md realizând reportaje și articole pe subiecte de mediu, iar acum și-a propus să fac divertisment pe teme de mediu.

Sper foarte mult ca prin glume să conving oamenii să devină mai conștienți și grijulii față de mediu. Umorul de mediu este ceva nou pentru Moldova și sper să prindă rădăcini”, mai spune Carolina.

Primul episod al emisiunii poate fi privit mai jos:

„Răspunde și Glumește” este difuzată în fiecare zi de sâmbătă, ora 12.00, pe frecvențele radio EcoFM. Emisiunea este realizată de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, cu susținerea Suediei, în colaborare cu radio Eco FM.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!