fbpx

Invitație la workshop de mediu și Civic FEST

 Invitație la workshop de mediu și Civic FEST
Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită să participați la workshop-ul  „Componentele mediului înconjurător și interacțiunea acestora în contextul inițiativelor strategice ale SGP și ale unei dezvoltări durabile a RM”.

Sunt invitați să participe ONG-urile, antreprenorii, autoritățile care sunt interesate de tematica de mediu. În cadrul workshop-ului ne propunem să discutăm despre implicarea ONG-urilor în protecția și conservarea mediului înconjurător, oportunități de finanțare,  Programul de Granturi Mici al GEF. În același timp se va discuta despre inițiativele strategice SGP și se vor genera și identifica idei de proiecte care pot fi implementate ulterior cu finanțarea SGP.

Pentru confirmarea prezenţei (până la data de 20 septembrie, ora 12.00), dar şi orice informaţii şi întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe email: ajmtem@gmail.com sau la numerele de telefon 022 23 71 49, 076770061.

De asemenea completați formularul de înregistrare a participanților la CIVIC FEST.

Notă: Participanților din regiune li se rambursează cheltuielile de drum la prezentarea buletinului și tichetului de călătorie.

Workshop-ul „Componentele mediului înconjurător și interacțiunea acestora în contextul inițiativelor strategice ale SGP și ale unei dezvoltări durabile a RM” este realizat în cadrul proiectului Implicare, Interacţiune, Cooperare întru identificarea de soluții locale pentru probleme globale, implementat de AJMTEM cu susținerea financiară a Programului de Granturi Mici ai Facilității Globale de Mediu.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!