fbpx

Organizațiile de mediu sunt invitate să participe la Ziua Mediului

 Organizațiile de mediu sunt invitate să participe la Ziua Mediului

Ziua Mediului – momentul de început al recitalului la pian cu Marcel Lazăr. Chișinău, 4 iunie 2017, Parcul Valea Morilor. Foto: Ecopresa.md

Susține Ecopresa, distribuie!

O nouă ediție a Zilei Mediului va avea loc în Chișinău, la 2 iunie 2018, într-un cadru natural de excepție – „Grădina Botanică”. Cu această ocazie, organizațiile de mediu sunt invitate să își exprime intenția de participare la Ziua Mediului 2018. Evenimentul este organizat de proiectele PNUD Moldova – Biodiversitate MoldovaGEF SGP MoldovaEnergie din biomasa, alături de Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic, Asociația Obștească „EcoSpectru” și Grădina Botanică Institut.

Doritorii de a participa cu expoziții sau ateliere în cadrul evenimentului sunt rugați să comunice această intenție până la data de 21 mai 2018, printr-un mesaj către Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic (e-mail: ajmtem@gmail.com).

Vă reamintim că edițiile anterioare ale Zilei Mediului (în 2017 și 2016) au avut loc în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău. De regulă, activitățile desfășurate la Ziua Mediului sunt: turism, reciclare, meșteșugărit etc., expoziții de artizanat, ședințe foto, muzică, informare, conectare cu natura și multă comunicare. Evenimentul se bucură de un mare succes, iar scopul organizatorilor este de contribui la conectarea oamenilor cu natura, întru protejarea ei.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!