fbpx

Mai multe târguri cu produse autohtone vor fi deschise în acest weekend la Chișinău

Susține Ecopresa, distribuie!

Și în acest weekend, în mai multe sectoare ale capitalei vor fi organizate târguri cu produse autohtone. Târgurile au drept scop aprovizionarea locuitorilor cu mărfuri de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace pentru fructe și legume ale producătorilor locali pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8 (colț cu strada Lacului), str. Ismail, 94 (colț cu bd. D. Cantemir) și str. N. Testemițanu, 30.

În sectorul Buiucani, sâmbătă, 18 iunie, pe teritoriul adiacent al clădirii „Kentford”, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor”, sâmbătă și duminică, 18-19 iunie, AO „Copiii Ploii” va organiza un târg cu produse alimentare și suvenire.

În sectorul Râșcani, pe str. Matei Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab, 6 și pe str. M. Costin,13/1, lângă Scuar, vor avea loc târgurile producătorilor autohtoni, organizate de Pretura de sector.

De asemenea, pe Calea Orheiului 109/2 va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu