fbpx

La Ștefan Vodă societatea civilă se întrunește la Gala Parteneriatului local

 La Ștefan Vodă societatea civilă se întrunește la Gala Parteneriatului local
Susține Ecopresa, distribuie!

Comunitatea neguvernamentală activă în domeniul mediului își dă întânlire la Ștefan Vodă, la Gala Parteneriatului local. Evenimentul este organizat la 25 mai 2018, de AO Mișcarea Ecologistă Ștefan Vodă, în parteneriat cu Consiliul Raional Ștefan Vodă, AO Biotica, AO EcoContact, AO Asociația de Dezvoltare a Turismului din Moldova, Direcția Cultură, Tineret și Sport Ștefan Vodă, primăria Palanca și proiectele de mediu ale PNUD Moldova.

Potrivit Tatianei Marin, președinta AO Mișcarea Ecologistă Ștefan Vodă, Gala Parteneriatului local vine să recunoască și să celebreze public realizările şi bunele practici de parteneriat între administrația publică locală și societatea civilă în domeniile de bună guvernare și dezvoltare locală, promovarea politicilor de mediu și dezvoltare comunitară din Regiunea de Sud Est a Republicii Moldova.

De asemenea, Gala Parteneriatului local oferă un cadru de schimb de experiență privind buna guvernare și dezvoltare locală adaptată la efectele schimbărilor climatice între reprezentanții administrației publice locale, ONG-uri, oficiali guvernamentali, reprezentanţii organizaţiilor donatoare, specialiști, cetățeni interesați și mass-media.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate experiențele relevante, rezultatele și soluțiile la nivel local în domenii precum: schimbări climatice și dezastre naturale, economia verde și biodiversitatea, accesul la informație, participarea publicului și transparența decizională locală e și comunicarea cu donatorii care sunt interesați să susțină proiectele de mediu și de dezvoltare comunitară în Republica Moldova.

Gala Parteneriatului local se desfășoară în cadrul proiectelor „Cetățenie activă pentru o bună guvernare și dezvoltare locală”, susținut de Fondul National pentru Democrație (NED) și „Prin participare ne adaptăm la schimbările climatice și dezastrele naturale”, susținut de Programul de Granturi Mici al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Evenimentul va avea loc în data de 25 mai 2018, cu începere de la ora. 10.00, în orașul Ştefan Vodă (în incinta restaurantului „Mărțișor”, str. Libertății nr.9.).

Pentru detalii:
Tatiana Marin, Mișcarea Ecologistă Ștefan Vodă
Tel/fax: 0 242 23361; 069534385
E-mail: tatianamarin2006@yahoo.fr

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!