fbpx

Școală de vară gratuită pentru elevi. Adolescenții vor învăța despre eficiența energetică și cum să fie eco responsabili

Susține Ecopresa, distribuie!

Îți dorești să devii ambasador al energiei verzi și să înțelegi importanța protejării naturii într-un mod simplu, interesant și captivant? Atunci poți participa la Scoala Eco de vară „Energel” 2023, organizată de Centrul republican de copii și tineret „Gutta-Club”. Activitățile organizate în cadrul Școlii „Energel” sunt destinate elevilor de 15-17 ani și întrunesc masterclassuri despre cum poți fi eco responsabil într-un mod durabil.

Școala Eco de vară „Energel” este organizată în cadrul programului „Abordarea impactului crizei energetice în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD.

Activitățile se vor desfășura la tabăra de odihnă „Cusmarica” din satul Răculești, Criuleni. Participarea este gratuită.

Elevii pot alege una din cele două perioade de ședere în tabără: 29 iulie – 8 august sau 11 – 21 august. Locurile sunt limitate, iar cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze unul din cele două formulare: pentru perioada 29 iulie-8 august sau pentru 11-21 august. Termenul limită pentru înscriere este 27 iulie, ora 23.59.

Prioritate la înscriere vor avea elevii din zonele rurale.

Timp de zece zile, elevii vor consolida cunoștințele în materie de energie durabilă, eficiență energetică și vor învăța printr-o multitudine de activități și masterclassuri zilnice despre cum pot fi eco responsabili, într-un mod durabil din punctul de vedere al mediului înconjurător și al schimbărilor climatice”, anunță organizatorii.

Activitățile vor avea loc în limba română.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu