fbpx

La Ministerul Mediului a fost numit încă un secretar de stat

Susține Ecopresa, distribuie!

La Ministerul Mediului a fost numit încă un secretar de stat. Este vorba despre Aliona Rusnac, expertă națională în domeniul mediului, drepturilor omului, societății civile și bunei guvernări. Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Guvernului. 

Astfel, la Ministerul Mediului a fost suplinită a doua poziție de secretar de stat, prima fiind ocupată de Grigore Stratulat.

Aliona Rusnac are experiență în implementarea proiectelor internaționale privind adaptarea la schimbările climatice în calitate de consultant juridic al Unității Consolidate pentru Implementarea Programelor IFAD.

Potrivit Ministerului Mediului, Aliona Rusnac a fost președinta Asociației pentru Dezvoltare Creativă (Asociația Absolvenților Programelor de schimb, finanțate de Guvernul Statelor Unite). Predă disciplinele drept civil, regimul juridic al bunurilor imobile, în limba română și engleză la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova, coordonatoarea filialei anglofone la aceeași facultate. Este absolventa programului Fulbright Faculty Development (2007-2008) la Facultatea de Drept, Universitatea Hamline, statul Minnesota, SUA și Fulbright Visiting Program (2016-2017), la Facultatea de Drept, Universitatea Southwestern, Los Angeles, statul California, SUA.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu