fbpx

Training pentru jurnaliștii interesați de mediu. Puteți aplica până la mijlocul lunii martie

 Training pentru jurnaliștii interesați de mediu. Puteți aplica până la mijlocul lunii martie

Photo by Marc Schulte on Unsplash

Susține Ecopresa, distribuie!

Jurnaliştii interesaţi să trateze subiecte de mediu pot aplica pentru a participa la ediția din 2022 a atelierului organizat de Institutul Metcalf.

Atelierul se desfășoară timp de două săptămâni, începând cu 1 iunie 2022. În acest an, participanții vor explora inundațiile, o problemă care a devenit din ce în ce mai comună în mediile de coastă și interioare. Vor discuta despre modul în care schimbările climatice afectează frecvența și intensitatea evenimentelor de inundații, consecințele inundațiilor și modul în care comunitățile se adaptează. Schimbările climatice sunt o poveste locală care se întâmplă în curțile din spate ale tuturor audiențelor de știri.

Participanții vor învăța cum cercetează oamenii de știință, se vor familiariza cu diferite aspecte ale științei schimbărilor climatice și vor dobândi abilități care să îi ajute să adapteze limbajul revistelor științifice în forme care pot fi înțelese de un public larg.

Atelierul din 2022 se va desfășura virtual din cauza preocupărilor de sănătate publică în curs cu privire la coronavirus. Datorită acestui format virtual, căutăm solicitanți care lucrează în maximum 5 ore +/- fusul orar estic pentru a permite participarea deplină la programul atelierului.

Ca urmare a participării la Atelierul anual de imersiune în știință, participanții vor:

  • Fi capabili să identifice poveștile importante despre schimbările climatice care sunt relevante pentru publicul lor de știri.
  • Vor înțelege modul în care oamenii de știință planifică, finanțează, desfășoară și publică cercetările lor
  • Vor fi mai bine pregătiți să înțeleagă și să comunice incertitudinile științifice
  • Vor fi mai bine pregătiți pentru a traduce descoperirile științifice pentru publicul de știri
  • Vor putea recunoaște și înțelege interacțiunile dintre schimbările climatice, mediu și societate și modul în care schimbările climatice afectează în mod disproporționat comunitățile de culoare și comunitățile cu venituri mici

Formularul pentru participare poate fi completat AICI

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!