fbpx

La Chişinău va avea loc primul Forum Agricol Transfrontalier

 La Chişinău va avea loc primul Forum Agricol Transfrontalier
Susține Ecopresa, distribuie!

La Chişinău va avea loc pentru prima dată un Forum Agricol Transfrontalier. Evenimentul se va desfăşura la 10 noiembrie 2017, fiind organizat de  Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni AOAMP, în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO din România și Federația Națională a Fermierilor din Republica Moldova.

La Forum sunt aşteptaţi circa 150 de participanți din diverse domenii ale sferei agricole, care vor aborda problemele sectorului și vor formula soluții pentru rezolvarea acestora. Fermierii, academicienii, oficialitățile, antreprenorii agricoli și entuziaștii domeniului vor fi divizați în 6 grupuri de lucru. Atelierele de informare și de conlucrare vor fi moderate de către experți și facilitatori din R. Moldova și de peste Prut.

Evenimentul va începe la ora 9.00, la deschidere fiind invitaţi ALEXEI REPEDE, Președinte AOAMP, EMIL DUMITRU, Președinte Pro AGRO, DANIEL IONIȚĂ, Ambasador al României în Republica Moldova, VALERIU COSARCIUC, Președinte FNFM, PEKKA PESONEN, Secretar general COPA COGECA.

Participarea la Forumul Agricol Transfrontalier UFMR este absolut gratuită.

Vezi aici: Agenda-Forum-UFMR

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!