fbpx

Primul post de radio ECO a împlinit un an

 Primul post de radio ECO a împlinit un an

Alexandru Nistiriuc și Veaceslav Tutunaru, inițiatorii postului de radio EcoFM

Susține Ecopresa, distribuie!

Primul post de radio Eco a împlinit un an de emisie. Eco FM a început să difuzeze la 25 ianuarie 2016.

Pentru a sărbători evenimentul, echipa radio a pregătit un program interactiv, cu mulţi invitaţi şi prieteni ai postului. Întreaga echipă Eco FM se va face auzită la microfoane, cu impresiile unui an de activitate.

„A fost un an rodnic, un an plin de culoare, un an care mie personal mi-a deschis o nouă lume. S-a muncit și se munceste mult, se pune accent pe cele mai importante probleme ecologice, pe lucruri cu adevarat vitale. Un radiou care are obiective, cu un program bine definit si un mesaj pentru toate virstele. Ecofm Moldova cu adevarat încearcă sa schimbe mentalitatea și cultura noastră ecologică. La multi ani!”, spune Melania Tutunaru, membră a echipei Eco FM.

Eco FM, primul post de radio cu tematică de mediu din R. Moldova
Eco FM, primul post de radio cu tematică de mediu din R. Moldova

Postul Eco Fm are o serie de rubrici radio săptămânale, precum:  Călătorie în timpChiropteromaniaEcologia gândiriiPăsările – culorile naturiiPicătura de roua etc.

Actualmente, Eco FM emite în R. Moldova, în aria raioanelor Ştefan Vodă și Fălești.

Alexandru Nistiriuc și Veaceslav Tutunaru, inițiatorii postului, spun că în viitor aria de acoperire va fi extinsă. Postul poate fi ascultat şi on-line pe www.ecofm.md.

Menționăm că inițiativa de a crea un post de radio eco aparţine Asociației Obșteşti „Media-Grup MERIDIAN”. Sloganul primului radio ecologic în R. Moldova este „Tu și Eco FM – echilibrul ecologic perfect”.

Felicitări colegilor și La Mulți Ani!

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!