fbpx

Invitaţie: Conferința Biogaz și Comunități

 Invitaţie: Conferința Biogaz și Comunități

Conferința Națională Biogaz și Comunități, 3 decembrie 2019

Susține Ecopresa, distribuie!

Cu ispiraţie despre biogaz în Moldova îşi propun să ne vorbească organizatorii Conferinței Biogaz și Comunități. Evenimentul va avea loc la Chișinău (Republica Moldova), în data de 3 decembrie 2019. 

Conferința Biogaz și Comunități (BioCoCo) face parte din inițiativa ComBioM (Biogaz Comunitar pentru Moldova) susținută de Agenția Suedeză pentru Creștere Regională și Economică (Tillväxtverket), care au fondat acest proiect prin programul său „Demo Environment”. Implementatori: ONG-ul RELEARN Suderbyn, cu sediul în Gotland (SE), în parteneriat cu ONG ECOVISIO (MD).

Evenimentul este o oportunitate de a uni asociații și cetățeni interesaţi de subiectul biogazului. Sunt invitaţi vorbitori locali și internaționali care vor împărtăşi rezultatele proiectului COmBioM și vor vorbi despre importanța biogazului comunitar în Moldova și etapele următoare ale proiectului. De remarcat că deja a demarat o cooperare pilot între satele ecologice (EcoVillages) din Suderbyn (SE) și Râşcova (MD).

Pentru participarea la eveniment, vă puteţi îngregistra ONLINE.

Este înurajată participarea studenților, profesorilor și altor persoane interesate de domeniul surselor alternative de energie.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!