fbpx

Postul înseamnă și fapte bune. Donează o masă pentru copii din comunitățile sărace și cei refugiați din Ucraina

Susține Ecopresa, distribuie!

În fiecare an, în Postul mare, cel ce precedă sărbătoarea Paștelui, organizația Copil. Comunitate. Familie Moldova organizează o campanie care are drept scop adunarea fonduri pentru sprijinul familiilor și copiilor din comunitățile sărace. În acest an, CCF Moldova și-a propus să adune resurse financiare pentru atât pentru familiile social-vulnerabile din țară, cât și pentru copiii ucraineni, care fug din calea războiului și se refugiază pe teritoriul Moldovei.

Acțiunea „Rostul Postului” constă în donații benevole pe pagina www.rostulpostului.md. Fiecare persoane care dorește să participe la acțiune alege un meniu stabilit din timp pe acest site, iar contravaloarea acestuia va ajunge în contul CCF Moldova, pentru a ajuta sute de copii.

Bucuria de a da de multe ori o depășește pe cea de a primi. Aceasta bucurie e însutită când știi câtă nevoie există. Mii de familii cu copii trec hotarul țării noastre, nu din propria alegere, dar fiind mânați de război și distrugere. În țară, alți mii de copii au nevoie de sprijin pentru a rămâne în familiile lor. Pentru noi, necazul fiecărui copil are aceeași culoare și intensitate. Azi, vei renunța la o cafea, iar acest mic sacrificiu va achita un prânz modest pentru un copil. E cea mai pură formă a iubirii de cel apropiat”, susține președinta CCF Moldova, Liliana Rotaru.

Campania socială durează pe întreaga perioadă a Postului Mare, adică de pe 7 martie până pe 23 aprilie.

„Rostul Postului” este la șasea ediție în acest an.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu