Poluarea râului Nistru – o amenințare pentru viața și economia Republicii Moldova
Sunt așteptați 100 de expozanți și antreprenori sociali. Detalii despre IarmarEco 2021, un iarmaroc pentru oameni, torbe și suflet
Produse naturale și de artizanat, spațiu de promovare a antreprenoriatului social, ateliere creative pentru toate vârstele, eco-premii și o zonă pentru fotografii și amintiri frumoase. Toate acestea vă așteaptă la IarmarEco 2021, pe 26 septembrie, între orele 11:00 și 18:00, în Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei.
Ajuns la cea de-a 9-a ediție, Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social, pe scurt, IarmarEco, își propune să promoveze oportunitățile ecologice, antreprenoriatul social, inițiativele sociale, dar și un stil de viață responsabil și sustenabil.
„IarmarEco este o combinație deosebită între iarmaroc, networking, ateliere creative și prezentări interactive, ceea ce îl face un eveniment unic în peisajul ecologiei și al activismului social din Moldova”, a menționat Aina Idrisova, coordonatoarea proiectului.
Evenimentul din acest an își propune să promoveze antreprenoriatul social la nivel național. Astfel, în cadrul evenimentului vor participa circa 100 de expozanți și antreprenori sociali din toată țara, care își dezvoltă inițiativele cu grijă față de oameni și mediu.
„Pandemia de coronavirus a lovit dur antreprenorii locali. De aceea, ne propunem ca IarmarEco 2021 să fie o platformă prin care producătorii locali să-și promoveze produsele și consumul local, să discute cu potențialii cumpărători și să-și creeze relații durabile cu aceștia”, a menționat coordonatoarea proiectului Aina Idrisova.
Pentru a evita riscul infectării cu COVID, vom întreprinde un șir de măsuri epidemiologice, astfel încât atât expozanții, cât și vizitatorii să fie în siguranță.
Pentru mai multe detalii, ne găsiți pe pagina de eveniment și Facebook IarmarEco, dar și pe Instagram.
————-
IarmarEco 2021 este realizat de „HUB-ul Antreprenorilor Sociali”, lansat în cadrul organizației AO EcoVisio cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.