fbpx

Aduci și iei ce vrei. Haine și mărunțișuri gratis la FreeShop la IarmarEco

 Aduci și iei ce vrei. Haine și mărunțișuri gratis la FreeShop la IarmarEco
Susține Ecopresa, distribuie!

FreeShopul de la IarmarEco este o ocazie perfectă să donezi hainele din dulap, care sunt în stare bună, dar de care nu mai ai nevoie. În plus, tot aici, poți să adopți și tu o haină care ți-a făcut din ochi. Doritorii de a dona sau a lua vreo haină o pot face duminică, 26 septembrie, la IarmarEco începând cu ora 11 și până la ora 18.

Organizatorii mai menționează că la FreeShop totul este gratis. Astfel, nu vor fi vânzări, cumpărări și nici schimburi. „Fiecare e binevenit să dea și să ia ce vrea, în spiritul reciclării, solidarității și al apropierii între oameni.Poți aduce la FreeShop haine, pantofi, bijuterii și accesorii de toate felurile, cu condiția să fie curate și în stare bună. Lenjeria care intră în contact cu zona intimă trebuie să fie nepurtată. Cosmetice primim doar dacă sunt în termenul de valabilitate și nu au intrat în contact cu buzele”, spun organizatorii.

Citește și Sunt așteptați 100 de expozanți și antreprenori sociali. Detalii despre IarmarEco 2021, un iarmaroc pentru oameni, torbe și suflet

Tot ei menționează că tot ce rămâne la final de FreeShop merge către organizații de caritate, și de acolo către persoanele nevoiașe. În caz de întrebări și dubii, doritorii pot lua legătura cu Clara – 0607 905 14 sau accesa pagina evenimentului.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!