fbpx

Participă la Seminarul de Impuls „Durabilitate în acțiune” și devino agent al schimbării

 Participă la Seminarul de Impuls „Durabilitate în acțiune” și devino agent al schimbării
Susține Ecopresa, distribuie!

EcoVisio lansează cea de-a 8-a ediție a programului de educație ecologică activEco, prin care sprijină tinerii să devină agenți ai schimbării în Moldova și în regiunile învecinate din Ucraina și România.

📣 activEco 2020 va porni cu un Seminar de Impuls în limba engleză (22 – 27 martie, s. Râșcova), unde vei găsi prima doză de motivație și entuziasm, între alți oameni care îți împărtășesc valorile. Ca să aplici, trebuie doar să completezi acest formular ÎN ENGLEZĂ până pe 9 MARTIE, 23:59.

❗ Seminarul se va desfășura în totalitate în limba engleză, dar vom mai avea un Seminar de Impuls în română și rusă între 28 aprilie – 3 mai (locația rămâne aceeași). Apelul de participare va fi lansat la sfârșitul lunii martie, însă te poți deja pre-înregistra aici.

👉 CINE POATE SĂ APLICE – oricine cu vârsta între 16-35 de ani, din Moldova sau din regiunile învecinate ale României și Ucrainei, dornic(ă) să acționeze în comun pentru un viitor mai bun și mai verde.

👉 CE URMEAZĂ – după cele două Seminare de Impuls, activEco va continua pe parcursul anului cu o serie de traininguri de weekend, ce vor acoperi teme actuale precum transportul sustenabil, alimentația sănătoasă sau cum să realizezi videouri cu impact social. Vei fi încurajat să îți implementezi propriul proiect pe o temă la care ții, cu suportul unui mentor și un mic grant de până la €500. După implementarea proiectului, te vei alătura comunității de 330 de absolvenți de programe EcoVisio, pentru care pregătim constant evenimente și oportunități speciale.

Costurile pentru cazare, mâncare și transport vor fi acoperite de EcoVisio. Dacă aveți întrebări, le poți adresa Gabrielei Isac – +373 698 17 235.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!