fbpx

„Orașul Verde”, un concurs pentru a atrage atenția elevilor la problemele de mediu

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Obștească „Reciclare” a anunțat un concurs pentru elevii școlilor, gimnaziilor și liceelor cu genericul „Orașul Verde”. Proiectul este finanțat de Programul de Granturi Mici GEF – PNUD, UNDP Moldova și Ministerul Mediului al Republicii Moldova. Zece școli câștigătoare vor fi premiate cu tomberoane pentru colectarea separată a deșeurilor de interior și exterior.

Scopul concursului este de a atrage atenția elevilor la problemele de protecție a mediului, educarea atitudinii grijulii față de natură, formarea eco-stil de viață, creșterea nivelului de cultură ecologică și dezvoltarea cetățeniei active.

Concursul se desfășoară în două categorii – copii de 10-14 ani, copii de 15-18 ani. Elevii vor prezenta în concurs desene, postere și panouri pe tematica protecției mediului.

În cadrul elaborării desenelor se va respecta tema generală a Concursului – „Orașul verde”. Participanții pot formula pentru creativitate teme de sine stătător (de exemplu: „Orașul verde fără deșeuri”, „Orașul verde prin reciclare” și altele).

Cererea participantului urmează a fi expediată pe e-mail: aoreciclare@gmail.com cu subiectul „CONCURS” până la 30 noiembrie.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!