fbpx

Hrănește păsări sălbatice, fotografiază-le și participă la concurs! Vor fi premiate cele mai apreciate imagini!

Susține Ecopresa, distribuie!

Al șaptelea an consecutiv, Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii organizează tradiționalul concurs de iarnă „Hrănește și fotografiază păsări la hrănitoare!”. Inițiativa este pentru iubitorii de păsări, care îngrijesc făpturile mici pe parcursul iernii și le construiesc hrănitori. Tot ce trebuie să faceți este să instalați o hrănitoare și să fotografiați păsările care vin să mănânce.

Doritorii de a se înscrie în concurs trebuie să trimită fotografiile pe pagina de Facebook a SPPN pentru a fi postate într-un album, iar imaginile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea organizatorilor.

Concursul se desfășoară în perioada 1 decembrie 2022 – 28 februarie 2023. La începutul lunii martie vor fi anunțați și premiați câștigătorii.

Condițiile de participare:

  1. Instalați o hrănitoare artificială acasă (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de aici cum puteți face asta).
  2. Fotografiați păsările care vin să mânânce la aceste hrănitori (atenție: nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare! Aflați din acest articol cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).
  3. Expediați pozele cu păsări la hrănitoare pe adresa sppn.moldova@gmail.com, împreună cu numele vostru de pe Facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Concursul e valabil doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Foto: SPPN
Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu