fbpx

Hrănește păsările sălbatice și câștigă premii! SPPN a lansat un nou concurs pentru iubitorii de natură

Susține Ecopresa, distribuie!

Societatea pentru Protecția Păsărilor și a Naturii a anunțat cea de-a șasea ediție a concursului Hrănește păsările sălbatice iarna și fotografiază-le la hrănitoare!”. Această competiție se adresează iubitorilor de natură care hrănesc păsările sălbatice și are ca scop promovarea unui comportament de hrănire corectă a păsărilor de către oameni.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Instalați o hrănitoare artificială acasă (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de AICI cum puteți face asta).
  2. Fotografiați păsările care vin să mănânce la aceste hrănitori (atenție: nu se acceptă fotografiile în care apare pâine sau alte produse de patiserie la hrănitoare! Aflați din ACEST ARTICOL cum puteți hrăni corect păsările sălbatice pe timp de iarnă).
  3. Expediați o singură fotografie cu păsări la hrănitoare pe adresa sppn.moldova@gmail.com sau pe mesageria paginii de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii. Menționați și numele vostru de pe Facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Doritorii pot confecționa hrănitori în funcție de posibilități și inspirație astfel încât să fie funcționale pentru păsările sălbatice.

Fotografiile primite de la participanți vor fi plasate pe pagina de Facebook a SPPN, într-un album intitulat #ConcursSPPN_2022, pentru a fi votate de publicul larg. Imaginile cu cele mai multe aprecieri vor fi răsplătite cu premii din partea Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii!

Concursul se desfășoară în perioada 5 decembrie 2021 – 28 februarie 2022. Pe data de 1 martie 2022 vor fi anunțați câștigătorii.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu