fbpx

Impactul pozitiv asupra planetei. Concurs internațional de fotografie cu premii de 3000 de lire sterline

 Impactul pozitiv asupra planetei. Concurs internațional de fotografie cu premii de 3000 de lire sterline

Imagine de Jonas Svidras de la Pixabay

Susține Ecopresa, distribuie!

Fotografii din întreaga lume sunt așteptați să-și prezinte lucrările la un concurs de fotografie care are scopul de a arăta impactul pozitiv al oamenilor asupra planetei. Concursul este organizat de Reckitt, care are misiunea de a crea o societate mai echitabilă și o planetă mai sănătoasă.

Reckitt așteaptă de la fotografii din întreaga lume imagini autentice care surprind momentele în care avem un impact pozitiv asupra plantei pentru a crea o lume mai curată și mai sănătoasă. Organizatorii așteaptă fotografii sau GIF-uri care evidențiază aceste momente. De exemplu, poate fi o fotografie a unei mame și fiice care curăță plasticul pe o plajă sau surse de energie durabile. „Vrem imagini dinamice, energice și de impact, prezentate cu o descriere care să prezinte inspirația dvs. și modul în care imaginea dvs. arată o acțiune pozitivă pentru planeta noastră”, se arată în anunțul organizatorilor.

Pentru a participa la concurs trebuie să transmiteți imaginile AICI. Data limită de transmitere a fotografiilor este 28 septembrie.

Cel puțin patru fotografii vor fi selectate de un juriu la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2021, cunoscută sub numele de COP26. Fiecare creator va primi un premiu de 3.000 de lire sterline pentru munca sa.

Fotografiile alese vor fi prezentate la evenimentul COP26 începând din octombrie și utilizate pe rețelele sociale și canalele digitale Reckitt. Informații suplimentare găsiți pe pagina concursului.

COP26 va reuni oamenii din comunități, companii, campanii și guverne din întreaga lume, pentru a construi acțiuni esențiale pentru combaterea schimbărilor climatice. Acesta va lua în considerare politicile globale și acțiunile de zi cu zi. Fiecare organizație și fiecare persoană își poate juca rolul în protejarea sănătății planetei. Lucrarea selectată are potențialul de a fi prezentată pentru OOH și marketingul tipărit, pe site-urile Reckitt și în cercetare, dezvoltare și materiale de fabricație.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!