fbpx

Depune dosarul la concursul „Premii pentru jurnalism de mediu”

Susține Ecopresa, distribuie!

Nu rata șansa și expediază acum dosarul pentru participarea la cea de a treia ediție a concursului  „Premii pentru jurnalism de mediu”, organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism…

Scopul concursului este de a conferi importanță și prestigiu domeniului jurnalismului de mediu, a stimula jurnaliştii preocupaţi de tematica de mediu să abordeze profesionist tematica de mediu.

Sunt invitați să aplice jurnaliștii din presa scrisă, online, radio și televiziune care abordează tematica de mediu. Participanții trebuie să aibă cel puţin 18 ani.

Jurnaliștii  trebuie să înscrie la concurs două materiale de presă realizate individual sau într-o serie în perioada 10 ianuarie 2016 – 15 octombrie 2016.  Materialele de presă trebuie să abordeze profesionist tematica de mediu, inclusiv prin investigaţii; să promoveze buna guvernare de mediu, protecţia mediului; Dezvoltarea durabilă şi dezvoltarea economică verde; Educaţia ecologică şi accesul la informaţia de mediu etc.

Se acceptă materiale realizate în limbile română sau rusă. Articolele trebuie să conţină cel puţin 1 000 de caractere (fără spaţii) şi cel mult 15 000 caractere.

Dosarul format din două materiale,  CV-ul participantului la concurs, o fotografie a acestuia și formular de înscriere  trebuie trimise pe adresa de e-mail: ajmtem@gmail.com până pe data de 25 octombrie 2016.  Formularul de participare și Regulamentul sunt în ataşament.

Pentru informaţii adiţionale vă rugăm sa contactaţi oficiul Asociației:  Str. Seghei Lazo 13, Chișinău MD 2004; Tel:  +373 22 237149; E-mail:   ajmtem@gmail.com; Pagină web: www.ecopresa.md.


Susține Ecopresa, distribuie!