fbpx

UE a lansat a doua ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic. Cine poate participa

 UE a lansat a doua ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic. Cine poate participa

Imagine simbol

Susține Ecopresa, distribuie!

Uniunea Europeană a lansat a doua ediție a Premiului pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic. Premiul poate fi obținut deopotrivă edcetățeni și companii, instituții guvernamentale și autorități locale, ONG-uri și organizații de tineret din una sau mai multe țări ale Parteneriatului Estic. Condiția principală este ca proiectul participant să fi beneficiat de sprijinul UE fie direct, fie indirect, printr-o organizație parteneră.

Competiția este deschisă până pe 17 aprilie 2020, la miezul nopții (ora de Bruxelles). Solicitările de participare trebuie depuse în format electronic, prin completarea unui formular online disponibil în engleză și rusă.

Vor fi desemnați șase finaliști care vor fi invitați la Bruxelles pentru a participa la „Săptămâna Energiei Durabile”, în perioada 22-26 iunie 2020. Câștigătorul va fi anunțat pe 23 iunie, în cadrul unei ceremonii speciale. Mai multe informații puteți găsi la: eapenergyawards.eu.

Premiul pentru Energie Durabilă în țările Parteneriatului Estic face parte din „Săptămâna Energiei Durabile 2020” organizată de Uniunea Europeană și oferă recunoaștere proiectelor sprijinite de UE care promovează eficiența energetică și folosirea energiei regenerabile, și care ajută direct cetățenii și comunitățile să economisească energia sau să folosească surse de energie regenerabilă.

    Digiqole ad
    Susține Ecopresa, distribuie!