fbpx

Apel către organizațiile de mediu – Ziua Mediului 2017

 Apel către organizațiile de mediu – Ziua Mediului 2017

Ziua Mediului 2016 – pauză în procesul de amenajare a Zonei Turism și Păsări

Susține Ecopresa, distribuie!

Organizațiile de mediu sunt invitate să își exprime intenția de participare la Ziua Mediului 2017. Evenimentul va avea loc la 4 iunie curent, organizatori fiind UNDP Moldova și proiectele UNDP Biodiversitate Moldova, GEF SGP MoldovaESCO Moldova,Energie din biomasa, alături de Mişcarea Ecologistă din Moldova, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic.

Doritorii de a participa în calitate de parteneri ai evenimentului sunt rugați să comunice despre informațiile sau activitățile interesante pe care le-ar putea aduce în vizorul publicului larg de Ziua Mediului.

Data limită pentru expedierea textelor de intenție și propuneri este 15 martie 2017, sub formă de mesaje pe paginile de facebook Biodiversitate Moldova sau Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic.

Vă reamintim că în anul 2016, evenimentul a avut loc la 5 iunie, în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău. Ateliere desfășurate la ZIUA MEDIULUI 2016: turism, reciclare, meșteșugărit etc., expoziție cu vânzare a meșterilor populari, ședințe foto, muzică, informare, conectare cu natura și multă comunicare. Evenimentul a avut un mare succes, iar scopul organizatorilor este de a repeta și chiar extinde această experiență.


Susține Ecopresa, distribuie!