fbpx

Trupa SunSay din Ucraina va cânta de Ziua Mediului la Chișinău

Susține Ecopresa, distribuie!

Formația SunSay din Ucraina, al cărei lider este Andrei Zaporojeț, fostul vocalist al celebrei trupe „5’Nizza”, vine la Chișinău și va cânta pe 4 iunie la Festivalul Ziua Mondială a Mediului.

Bine cunoscut publicului pentru versurile proiectului 5’Nizza, „Я солдат, солдат забытой богом страны. Я герой, скажите мне, какого романа”, SunSay cântă muzică fusion-funk-reggae – despre pace, conștientizare, conectare cu natura și dragoste. Este pasionat de natură, iar în această vară urmează să susțină și un concert la invitația Greenpeace.

În Chișinău, formația SunSay va cânta datorită sprijinului Uniunii Europene.

Menționăm că în acest an Festivalul Ziua Mediului va avea loc în perioada 04 – 30 iunie. Evenimentul va fi lansat în Parcul Valea Morilor, cu expoziții, iarmaroc, ateliere, activități, distracție, odihnă, concertul formației SunSay și va continua până la sfârșitul lunii, cu diverse evenimente inclusiv în afara capitalei.

Festivalul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu, cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei, Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.

Participarea publicului pe 4 iunie va fi gratuită.

CITEȘTE ȘI: Festivalul Ziua Mondială a Mediului va începe pe 4 iunie și va dura o lună

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu