fbpx

Festivalul Ziua Mediului vă invită în excursie la Serviciul Hidrometeorologic de Stat!

 Festivalul Ziua Mediului vă invită în excursie la Serviciul Hidrometeorologic de Stat!
Susține Ecopresa, distribuie!

Cum va fi vremea este subiectul care ne interesează pe toţi, fără excepție. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) își deschide ușile pentru publicul larg vineri, 24 iunie, într-un eveniment marca Ziua Mediului Moldova.

Oaspeții vor putea vedea cu ochii lor cum se măsoară temperatura, precipitațiile, presiunea atmosferică, vântul, și alte variabile pe care le aşteptăm cu interes la fiecare prognoză meteo.

Vizitele vor avea loc la orele 11:00, 13:00, 14:00, în grupuri de circa 15 persoane. Doritorii sunt rugați să se înregistreze aici, nu mai târziu de joi, 23 iunie, ora 08:00. Nu uitați să dați Going și pe pagina de Facebook a evenimentului, unde vom publica ora și locul de întâlnire (le veți primi și pe email după înregistrare).

Participarea este gratuită, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare, să decoperim împreună tainele meteorologiei!

——————————————-

Festivalul Ziua Mondială a Mediului are loc în acest an în perioada 4-30 iunie. Este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu, cu suportul Programului de Granturi Mici GEF – PNUD, Suediei,  Uniunii Europene, Organizației Mondiale a Sănătății, Ministerul Mediului, precum și al comunității de mediu – organizații de mediu, activiști și activiste, afaceri verzi etc.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Clara Abdullah