fbpx

Soluții pentru un mediu mai curat la „Eco & Green EXPO 2023”

 Soluții pentru un mediu mai curat la „Eco & Green EXPO 2023”

Sursa foto: Green City Lab Moldova

Susține Ecopresa, distribuie!

O expoziție internațională în domeniul tehnologiilor verzi și protecției mediului, „Eco & Green EXPO 2023”, va avea loc la Chișinău, în perioada 8-10 septembrie.

Potrivit informației difuzate de Asociația Obștească „Green City Lab”, unul dintre organizatorii evenimentului, „Eco & Green EXPO 2023”, reprezintă un spațiu în care veți putea explora tehnologii verzi avansate, soluții eco-inovatoare și practici pentru protecția mediului. Antreprenori, companii și organizații din diverse sectoare vor demonstra soluții prin care putem contribui la un mediu mai curat și la o economie circulară.

În cadrul expozițiilor tehnologice, vizitatorii vor putea descoperi inovații recente în energie regenerabilă și eficiență energetică, prezentate de companii de top din domeniu. Totodată, vor avea loc paneluri de discuții. Experți în energie verde și protecția mediului vor dezbate subiecte-cheie, precum tranziția către energie curată și economie circulară.

Ce paneluri de discuții vor avea loc?

În cadrul panelului de discuții Responsabilitatea extinsă a producătorului”, vom afla cum putem reduce deșeurile prin utilizarea ambalajelor ecologice și prin reciclare.

„Bunele practici ale economiei circulare” este genericul unui alt panel de discuții, la care vom afla detalii despre modul în care economia circulară ne poate ajuta să folosim resursele în mod sustenabil.

Sursa foto: Green City Lab Moldova

Proiecte ce promovează surse de energie durabilă și sprijinul oferit de UE și PNUD pentru a depăși criza energetică în Republica Moldova vor fi prezentate la un alt panel de discuții, cu genericul „Depășirea crizei energetice cu sprijinul UE și UNDP”.

Despre „Soluții de eficiență energetică pentru clădiri industriale și publice, noi și vechi” vom afla în cadrul altui panel de discuții.

Vizitatorii expoziției sunt încurajați să participe la ateliere practice și demonstrații, ca să învețe și să experimenteze soluții sustenabile în acțiune.

„Eco & Green EXPO 2023” este pentru toți cei interesați de soluții ecologice, dezvoltare durabilă și inovații tehnologice. Organizatorii evenimentului îndeamnă oamenii să vină la expoziție împreună cu familia, prietenii sau colegii și să descopere oportunități pentru un viitor mai curat și mai verde.

Persoanele care vor dori să participe la paneluri de discuție trebuie să completeze un formular.

Expoziția „Eco & Green EXPO 2023” este organizată de Centrul „Moldexpo”, Ministerul Mediului și Asociația Obștească „Green City Lab”. Evenimentul va avea loc în pavilionul nr. 2 al Centrului „Moldexpo”.  

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Daniela Morari