fbpx

RiverFest „Iubește-ți râul!”- cel mai TARE festival al apelor din Moldova

Susține Ecopresa, distribuie!

Doritorii de a aduce mulțumire Apei, de a petrece timpul frumos, de a-și face noi prieteni și de a se distra pe măsură sunt așteptați pe 8 octombrie la Grădina…

Organizatorii au pregătit un program bogat pentru a promova obiceiurile și tradițiile populare, care izvorăsc și se inspiră din Natură. Se vor organiza  ateliere, unde veți putea testa apa de la izvorul sau fântâna de lângă casă și veți afla ce apă este bine de băut pentru a fi sănătoși, energici și veseli. Împreună cu viceministrul Mediului se va vorbi despre cum să facem ca în Moldova să avem ape curate, păduri multe și fără gunoaie, orașe și sate amenajate și să ne fie confortabil de trăit.

De asemenea la festival veți afla unde și cum putem să ne debarasăm de lucrurile vechi și defecte pentru a fi reciclare,  cum să-și amenajeze spațiul verde de lângă casă natural și prietenos pentru mediu.

Copiii vor avea o zonă unde vor putea confecționa jucării din lut polimeric, zburda pe terenul de joacă amenajat cu scrâncioburi, batute și pictându-și fața cu personajele îndrăgite din desene animate.

În plus pe scena RiverFest vor evolua artiștii noștri naționali și trupa elvețiană – KADEBOSTANY, care vor încinge atmosfera cu binecunoscutul hit Castle in the Snow.

Indiferent de vârstă, culoare, înălțime sau limba vorbită sunteți  așteptați la cea de-a treia ediție a Festivalului „Iubește-ți râul”! Înramați cu voie bună și zâmbete pentru muzică, mâncare sănătoasă și aerul curat al Grădinii Botanice

Organizatorii atenționează să nu uitați să vă luați zâmbetul și păturica! Iar mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului. Important să știți că biletele pot fi procurate on-line pe iTicket sau la oficiul iTicket de pe str. București 43, iar în ziua evenimentului – la intrare în Grădina Botanică. Copiii cu vârsta până la 10 ani au acces gratuit la RiverFest 2016.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!