fbpx

Oportunitate pentru jurnaliștii de mediu

Susține Ecopresa, distribuie!

Jurnaliștii sunt invitați să se aplice la un program de burse pentru participarea la cea de a 13 Conferință a părților (COP 13) la Convenția ONU privind diversitatea biologică de…

Participanții selectați vor participa la un atelier de lucru și la conferință pentru a găsi idei de subiecte, interacționa cu alți jurnaliști și de a mediatiza negocierile celei de a 13 Conferință a părților la Convenția ONU privind Diversitate Biologică.

Atelierul va oferi participanților o imagine de ansamblu asupra problemelor legate de biodiversitate, precum și sfaturi privind raportarea subiectele fierbinți ale negocierilor. În timpul summit-ului, bursierii vor avea oportunități pentru întâlniri/discuții cu negociatorii naționali și cifre cheie în domeniul conservării biodiversității.

Cerințe pentru candidați:

    • – Să participe la toate zilele bursei. Acest lucru necesită sosirea în Cancun, Mexic, în data de 9 decembrie și plecarea pe 18 decembrie
    • – Să  împartă camera de hotel cu un alt participant
    • – Să fie apt să scrie pe teme științifice și / sau de mediu
    • – Să fie  fluent în limba engleză
    • – Să realizeze materiale jurnalistice pentru organizațiile media pe care le reprezintă ca urmare a participării la CoP13 și să plaseze copii ale acestora pe site-ul earthjournalism.net. Aplicarea să conțină o scrisoare de suport de la editorul dumneavoastră (persoanele fizice autorizate sunt binevenite, dar trebuie să aibă o scrisoare de sprijin din partea unei organizații media).

Bursa acoperă toate cheltuielile de călătorie și cazare a participanților. Data limită pentru trimiterea aplicațiilor este 10 septembrie. Vor fi luate în considerare doar aplicațiile în limba engleză. Pentru a aplica accesați earthjournalism.net.


Susține Ecopresa, distribuie!