fbpx

Asociația Jurnaliștilor de Mediu angajează stagiar(ă)

 Asociația Jurnaliștilor de Mediu angajează stagiar(ă)
Susține Ecopresa, distribuie!

Stagiu plătit de practică la ecopresa.md – site-ul de știri și analize de mediu, energie verde, turism ecologic etc. creat și administrat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Moldova (AJMTEM).

Suntem independenți politic, nu producem fake-uri, verificăm sursele, ne documentăm foarte bine, studiem meticulos subiectele la care lucrăm, ne străduim să vorbim simplu și interesant despre lucrurile importante.

Ce ne dorim: Echipa este în căutarea unui stagiar/unei stagiare, care să lucreze alături de noi și să informeze despre cele mai importante subiecte de mediu.

Ce oferim?  

  • Instruire în domeniul jurnalismului de mediu;
  • Oportunitatea de a realiza materiale jurnalistice cu impact;
  • Oportunitatea de a participa la evenimentele organizate de AJMTEM și partenerii asociației;

*Notă. Stagiarul/stagiara va semna un contract de muncă cu Asociația și se va obliga să dedice minim 3 ore pe zi activității în cadrul redacției.

Pe cine încurajăm să aplice?
Studenți/studente în ultimii ani de facultate la jurnalism, sau comunicare publică. Tineri/tinere cu experiență de scris, interesați/interesate de tematica de mediu.

Dacă:

  • ești ager/ă, curios/curioasă, dinamic/ă, responsabil/ă și punctual/ă;
  • ai bune abilități de scriere, analiză și sinteză;
  • îți place să verifici sursele, să te documentezi, să comunici;


Te îndemnăm să ne transmiți CV-ul și un mesaj în care să ne spui de ce ești interesat/ă de stagiu la adresa ajmtem@gmail.com. Termen limită de aplicare: 29 octombrie 2021

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!