fbpx

OPORTUNITATE pentru jurnaliști și jurnaliste! Vizită de studiu la Berlin, workshop-uri și experți la SDG Media Camp

 OPORTUNITATE pentru jurnaliști și jurnaliste! Vizită de studiu la Berlin, workshop-uri și experți la SDG Media Camp
Susține Ecopresa, distribuie!

Jurnaliștii cu interes pentru subiectele de mediu sunt invitați să și-l dezvolte în cadrul SDG Media Camp! Participanții vor lucra în grupe multinaționale și vor primi fonduri pentru studii de caz și materiale la temă.

Asociația Obștească EcoVisio, alături de IDEM (Institute for Democracy, Media and Cultural Exchange, Germania), invită jurnaliștii din R. Moldova să participe la o tabără de media internațională, dedicată Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG) stabilite de ONU.

SDG Media Camp se va desfășura în perioada august-decembrie a acestui an și va include workshop-uri online, discuții cu experți și o vizită de studiu de 5 zile la Berlin. La program vor participa jurnaliști din R. Moldova, Belarus, Ucraina, Polonia și Germania.

În cadrul SDG Media Camp, jurnaliștii vor alcătui grupe multinaționale pentru a colecta informații relevante și a dezvolta un studiu internațional pe teme de mediu. Pentru a încuraja demersurile jurnalistice în sfera dezvoltării sustenabile, organizatorii vor oferi participanților și suport financiar.

Doritorii pot aplica aici la SDG Media Camp, nu mai târziu de 4 august 2022, 23:59. Participarea este gratuită, iar costul vizitei de studiu la Berlin va fi acoperit. Este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel fluent, pentru a putea valorifica pe deplin oportunitățile proiectului.

Jurnaliștii selectați vor fi anunțați pe data de 8 august 2022. Pentru mai multe detalii, poți contacta Asociația EcoVisio la adresa de email info@ecovisio.org.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!