fbpx

Pasionat(ă) de agricultura ecologică? Grăbește-te să aplici la Good.Better.Organic și ai șansa să vizitezi ferme eco din Germania!

 Pasionat(ă) de agricultura ecologică? Grăbește-te să aplici la Good.Better.Organic și ai șansa să vizitezi ferme eco din Germania!

Foto: goodbetterorganic.wordpress.com

Susține Ecopresa, distribuie!

Fermierii ecologici și cei interesați de agricultura ecologică sunt invitați să participe la proiectul Good.Better.Organic. Tinerii selectați vor avea parte de discuții și ateliere cu alți eco-agricultori din Republica Moldova, Germania și Ucraina, precum și de o vizită de lucru în Germania. Participarea în program este gratuită, iar organizatorii acoperă cheltuielile de drum și cazare.

Proiectul Good.Better.Organic aduce laolaltă noua generație de fermieri ecologici din R. Moldova, Germania, dar și pe cei care s-au refugiat din Ucraina. Tinerii cu activitate sau cu interes în domeniul agriculturii ecologice vor descoperi cum stau lucrurile la acest capitol, cu bune și cu rele, în contextul moldovenesc versus cel german. În acest sens, participanții vor avea ocazia să facă schimb de experiență și să cunoască bunele practici din ambele țări, abordând teme legate de producție, procesare și marketing.

Pe lângă ateliere și discuții tehnice, proiectul va include și o vizită de lucru în regiunea Brandenburg din Germania, planificată pentru perioada 9-17 august 2022. Pe durata vizitei, participanții vor fi cazați în orășelul Gransee și vor face cunoștință cu diverse ferme ecologice locale, specializate în producția de legume, cultivarea pentru semințe, apicultură și creșterea de capre.

Ca să aplici, trebuie doar să completezi acest formular nu mai târziu de 25 iulie 2022, 23:59. Toate costurile de transport (cu microbuzul), cazare și alimentare vor fi acoperite de organizatori.

Proiectul Good.Better.Organic 2022 este lansat de organizația germană APOLLO e.V. Prima ediție a avut loc în toamna anului 2018, în regiunea de vest a Ucrainei.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!