fbpx

Masă rotundă privind stabilirea reţelei naţionale în domeniul adaptării la schimbările climatice

 Masă rotundă privind stabilirea reţelei naţionale în domeniul adaptării la schimbările climatice

Acțiune de salubrizare pe râul Ichel – proiectul „Forumul cu privire la schimbările climatice în regiunea Parteneriatului Estic”

Susține Ecopresa, distribuie!

AO EcoContact invită reprezentanții societății civile să participe la o masă rotundă privind stabilirea reţelei naţionale în domeniul adaptării la schimbările climatice.

Evenimentul va avea loc în data de 10 Februarie 2017, cu începere la ora 10.00, în sala de conferințe London, Summit Events, Chişinău.

Evenimentul este parte a proiectului „Forumul cu privire la schimbările climatice în regiunea Parteneriatului Estic (CFE II)”, finanțat de Uniunea Europeană, Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare (ADA) și Crucea Roșie Austriacă. Proiectul își propune să dezvolte capacitatea reţelei naţionale a organizațiilor non-guvernametale de a contribui eficient la procesele de elaborare a politicilor naționale și locale în domeniul Adaptării la Schimbările Climatice, sensibilizare și educație privind impactul schimbărilor climatice precum și buna guvernare de mediu în Republica Moldova.

Conform Agendei, în cadrul evenimentului va avea loc atît prezentarea detaliată a rezultatelor programului cu referinţă la procesul de adaptare la nivel local, măsurile implementate şi cele în proces de implementare în zonele pilot, cît și identificarea paşilor iniţiali și discuție pe marginea subiectului de stabilire/oficializare a reţelei naţionale OSC în domeniul adaptării la schimbările climatice.

Doritorii de a participa la masa rotundă sunt rugați să confirme printr-un mesaj scurt la adresa: cfe@vox.md

Persoana de contact: Maria Ţarigradean 022212786, 069872752.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!