fbpx

Împrospătează-ți gratis garderoba la o nouă ediție a FreeShop. Când și unde va avea loc

 Împrospătează-ți gratis garderoba la o nouă ediție a FreeShop. Când și unde va avea loc
Susține Ecopresa, distribuie!

Natura își schimbă straiele, iar noi ne schimbăm garderoba, trecând la haine pentru sezonul rece. Însă, sâmbătă, 9 octombrie, ai posibilitatea să ți-o înnoiești gratis la o nouă ediție a Freeshop.

Evenimentul va avea loc la Casa Zemsvei și sunt așteptați atât cei care vor să-și elibereze dulapul de hainele pe care nu le mai poartă, cât și cei care își doresc să-și împrospăteze garderoba.

Organizatorii anunță din nou, că FreeShop este cea mai liberă și autonomă ”piață” din Chișinău, unde profitul, cererea și oferta sunt înlocuite de cooperare, bunăvoință și reciclare. „Fără bani, fără schimburi, fără condiții. Singura rugăminte este să aduci lucruri curate, în stare purtabilă și care nu prezintă riscuri de igienă”, spun organizatorii.

Mai mult, tot acolo,  Ecaterina și Kalmia, bune prietene ale FreeShop-ului, vor fi și ele pe loc cu mașina de cusut și multe decorațiuni, gata să vă ghideze la reparat și înfrumusețat hainele. Tot pe gratis, desigur.

Precizăm că, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge către organizații de caritate, iar de acolo către persoanele nevoiașe.

La FreeShop, sunt așteptați toți doritorii care vor să contribuie/participe la o sesiune de shopping cu adevărat responsabil.

Dacă ai întrebări până atunci, i le poți adresa Clarei: 0607 905 14.

Această ediție de FreeShop va avea loc în cadrul Zilei Atelierelor Deschise, unde vei avea ocazia să cunoști mai mulți artiști și inițiative culturale găzduite de Casa Zemstvei. Mai multe detalii despre eveniment aici >>

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!