fbpx

Comunitatea IT este invitată la Demo Day – Soluții Tech pentru Refugiați și Refugiate

 Comunitatea IT este invitată la Demo Day – Soluții Tech pentru Refugiați și Refugiate
Susține Ecopresa, distribuie!

Comunitatea IT este invitată să-și unească forțele în cadrul evenimentului „Demo Day – Soluții tech pentru Refugiați și Refugiate” pentru a ajuta gestionarea ajutoarelor oferite refugiaților din războiul din Ucraina, organizat de „Dreamups” și „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică.

Scopul evenimentului este de a uni toți proprietarii/ele de platforme software să își prezinte soluțiile tech care au fost create cu scopul de a ajuta refugiații. La fel, inițiativa Moldova pentru Pace va expune ce probleme întâlnește la nivel de gestionare a bazelor de date, ca, într-un final, să facilităm crearea unor rezultate ce vor combina funcțional tehnic de la soluțiile deja existente.

Fiecare invitat va prezenta într-un interval de 5 minute soluția deja creată și este funcțională sau la care încă lucrează. Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe 5 martie, format hibrid, iar locația va fi anunțată după ce veți completa formularul de înregistrare. Pentru participare la eveniment, vă rugăm să completați acest formular: https://bit.ly/36PFjmr

Agenda
12:00 – 12:15 Introducere Moldova pentru Pace
12:15 – 14:00 Prezentarea platformelor de ajută refugiații
14:00 – 14:30 Pauză
14:30 – 16:00 Brainstorming / Workshop
16:00 – 17:00 Brief cu rezultatul final

Evenimentul Demo Day – Soluții tech pentru Refugiați și Refugiate este creat de acceleratorului de inovație și afaceri „Dreamups” și „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” – grup de lucru pe lângă Ministerul Afacerilor Interne și Guvernul Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Guvernare Electronică.

Inițiativa „Moldova pentru Pace / Moldova for Peace” reprezintă voluntari și voluntare care contribuie la efortul de primire, asistență și acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!