fbpx

Expoziția MOLDAGROTECH a fost anulată. Motivul

 Expoziția MOLDAGROTECH a fost anulată. Motivul

Imagine simbol/moldagrotech.moldexpo.md

Susține Ecopresa, distribuie!

Ediția de primăvară a expoziției internaționale MOLDAGROTECH planificată pentru perioada 11 – 14 martie 2020 a fost anulată, informează ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a comitetului organizatoric responsabil de organizarea evenimentului, în contextul în care expoziția presupune prezența la eveniment a mai mult de 1000 de persoane și sunt necesare măsuri de prevenire a răspândirii virusurilor care afectează sănătatea oamenilor, inclusiv, pentru prevenirea și controlul infecției cu COVID-19, pe teritoriul țării.

„Ne cerez scuze față de companiile și agenții economici care și-au confirmat participarea la expoziție. Ne pare rău că trebuie să luăm o asemenea decizie, dar sănătatea și viața oamenilor este mult mai scumpă decât orice eveniment public. În scopul prevenirii, răspândirii infecțiilor respiratorii, inclusiv, reducerea riscurilor de răspândire a cazurilor de infecție prin coronavirus, pe teritoriul țării, ediția de primăvară a expoziției MOLDAGROTECH este anulată”, a precizat ministrul Ion PERJU, în cadrul ședinței grupului de lucru.

Potrivit organizatorilor la ultima ediție a expoziției au participat circa 17 000 de vizitatori.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!