fbpx

De la idee la un startup de succes. Tinerii sunt invitați să participe la Empowering Youth Hackathon

 De la idee la un startup de succes. Tinerii sunt invitați să participe la Empowering Youth Hackathon
Susține Ecopresa, distribuie!

Tinerii care își doresc să afle cum se construiește un startup de succes sunt invitați să se înscrie la Empowering Youth Hackathon. Timp de 48 de ore, aceștia vor fi ghidați de cei mai buni experți în domeniul startupurilor, vor crea parteneriate și se vor conecta cu mentori din  Estonia, Spania, Liban și Moldova.

În cadrul Empowering Youth Hackathon, care va avea loc în perioada 6-8 mai, tinerii începând cu vârsta de 18 ani vor fi îndrumați cum să ajungă de la o idee de startup la un prototip funcțional.

Hackathonul este un eveniment cu o durată de 48 de ore, în cadrul căruia, participanții transformă ideile lor de startup într-un MVP, având suportul și ajutorul mentorilor ori de câte ori au nevoie de el. La finalul celor 3 zile, echipele realizează un pitch, prin care prezintă juraților prototipul dezvoltat în cadrul hackathonului.

Cele mai bune echipe vor fi premiate și vor putea continua dezvoltarea ideii lor de startup în cadrul programului de Pre-Accelerare Yep!Moldova.

Empowering Youth Hackathon se va desfășura offline, la Artcor/Mediacor, iar toate costurile de participare sunt acoperite de către finanțatori.

Doritorii sunt invitați să se înregistreze individual sau cu echipa, până pe data de 30 aprilie. Dacă aplicanții nu au o idee sau echipă, aceștia vor fi ajutați de către mentorii hackathonului să formeze una.

Mai multe detalii despre Empowering Youth Hackathon găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Empowering Youth Hackathon Vol. 4 este organizat de Yep!Moldova și Garage48, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru Dezvoltare și Ajutor Umanitar.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!