fbpx

Cine este managerul care se va ocupa de implementarea proiectelor de mediu în Moldova

 Cine este managerul care se va ocupa de implementarea proiectelor de mediu în Moldova
Susține Ecopresa, distribuie!

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că directorul Unității de implementare a proiectelor în domeniul mediului a fost desemnat Mihail Beregoi.

Potrivit ministrului Ion Perju, Beregoi este un bun lider de echipă, este un expert în asumarea și executarea responsabilităților de grup, deține experiență în calitate de manager de proiecte, a fost consilier în politici publice pentru țara noastră din partea unei instituții europene.

„Este master în management, absolvind Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, a acumulat suficientă experiență în colaborarea cu organismele europene pentru a reuși să eficientizeze managementul proiectelor de asistență financiară și tehnică în domeniul protecției mediului și folosirii resurselor naturale”, a precizat ministrul Ion PERJU.

La rândul său, Mihail Beregoi a mulțumit și a subliniat: „Vreau să vă asigur că o să depun tot efortul ca să consolidez echipa, care este una foarte bună și cu experiență în domeniu”.

În scopul eficientizării managementului proiectelor de asistență financiară și tehnică în domeniul protecției mediului și folosirii resurselor naturale, precum și în conformitate cu legislația în vigoare, în baza unei Hotărâri de Guvern, Unitatea pentru implementarea şi coordonarea proiectelor Instituţia Publică „EMP Management Durabil POP” și-a modificat denumirea în Instituția publică „Unitatea de implementare a proiectelor în domeniul mediului”.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!