fbpx

Cinci grupuri pe Facebook unde poți dona lucrurile de care nu mai ai nevoie

 Cinci grupuri pe Facebook unde poți dona lucrurile de care nu mai ai nevoie
Susține Ecopresa, distribuie!

Fiecare dintre noi are acasă haine, electrocasnice, mobilă sau alte lucruri de care nu ne mai folosim, dar care ar putea fi utile altcuiva. Astfel, dacă doriți să le oferiți cuiva în loc să stea și să strângă praful, Ecopresa.md vă recomandă o listă a grupurilor de pe Facebook unde le puteți dona:

#1. Кишиневская группа взаимопомощи – este un grup pe Facebook care și-au propus să-i ajute pe cei nevoiași. Sunt o echipă de oameni care se solidarizează și fac diverse acte de binefacere. Astfel, aici puteți dona practic orice bun, căci ei vor găsi beneficiarul care are nevoie.

#2. ОТДАМ ДАРОМ или за Вкусняшку – un grup pe Facebook unde puteți dărui lucrurile voastre cuiva care are nevoie. Regulile sunt stricte, acestea doar se dăruiesc, maxim ce puteți cere în schimb este ceva bunișor în limita a 20 de lei, ca de exemplu, o ciocolată.

#3. Дарю – Меняю MD – un alt grup pe Facebook unde poți face un bine dăruind lucrurile de care nu mai aveți nevoie. Aici vă puteți oferi și serviciile gratuit.

4. Free Cycle Chișinău – Grupul promovează mișcarea Free Cycle se practică în toată lumea și este despre a oferi lucruri noi sau folosite de care nu avem nevoie, în loc să le aruncăm. În grup doar se oferă, nu se cer lucruri.

5. pedegeaba! – motto-ul grupului „dar din dar se face rai!. Administratorii spun că aici poți să pui lucrurile care nu-ți trebuiesc, dar pe care ți-i jale să le arunci. Se acceptă postări despre oferte de obiecte pe gratis și oferte de servicii gratuite.

P.S. Dacă mai cunoașteți astfel de grupuri, le puteți adăuga în comentarii.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

1 Comment

Comments are closed.