fbpx

AUDIO/ Treci la Verde cu Aurelia Bahnaru și Ludmila Chiriac. Vorbim despre managementul deșeurilor

 AUDIO/ Treci la Verde cu Aurelia Bahnaru și  Ludmila Chiriac. Vorbim despre managementul deșeurilor
Susține Ecopresa, distribuie!

Un nou episod al podcastului Treci la Verde. De această dată, Dinu Rusu și invitatele sale vorbesc despre managementul deșeurilor. Invitatele sunt: Aurelia Bahnaru, președinta Asociației pentru Valorificarea deșeurilor și Ludmila Chiriac, consilieră primăria municipiului Strășeni.

Timp de 30 de minute se discută despre gestionarea deșeurilor la nivel republican, dar și local, și anume în Strășeni.

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Responsabilizare prin informare în localităţile codrene” în raionul Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!