fbpx

Globuri pentru brad în schimbul cutiilor uzate. O companie din Chișinău a lansat o campanie de reciclare

Susține Ecopresa, distribuie!

O companie care confecționează jucării pentru copii oferă gratuit globulețe de Crăciun în schimbul cutiilor de carton. Este vorba despre compania EduJoc. Reprezentanții acesteia și-au propus să organizeze o campanie de reciclare creativă.

Pentru că tot se apropie Crăciunul şi ne dorim cu toții o modalitate economică de a ne completa colecția de globuri și decorațiuni, am hotărât să lansam o noua campanie de reciclare creativă: voi ne aduceți cutiile uzate de la jucăriile educative, iar noi vă dăm la schimb ornamente de iarnă”, anunță compania pe pagina sa de Facebook.

Cutiile aduse vor fi transformate în globulețe pentru brad cu ajutorul unui mecanism cu laser. Cutiile uzate le puteți aduce la magazinul EduJoc sau la atelierul din Floreni. Fiecare copil va primi două decorațiuni la alegere decupate din cartonul cutiilor.

Cu puțină imaginație, aproape orice obiect din casă poate fi reciclat și transformat în ornament de Crăciun făcut manual. Crearea ornamentelor pentru Crăciun este un mod original şi benefic de a petrece timp liber alături de cei dragi!

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu