fbpx

Astăzi #stămacasă și vizităm Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău

 Astăzi #stămacasă și vizităm Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Susține Ecopresa, distribuie!

Echipa Visit Moldova continuă seria plimbărilor online însoțite de ghid. Astăzi, 8 aprilie, doritorii vor putea vizita Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău stând pe canapea în fața calculatorului. Excursia începe la ora 18:00.

Cei interesați sunt invitați să intre pe acest link și să se bucure de vizita la muzeu care va fi însoțită de ghidul Fedor Evstigneev. Pentru alte detalii, dar și pentru a contacta organizatorii accesați pagina evenimentului.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este cel mai Vechi Muzeu din Republica Moldova. Fondat ca Muzeu Agricol, pe parcursul existenţei sale şi-a lărgit treptat domeniul de activitate, creând colecţii ce reflectă istoria naturală, natura contemporană, evoluţia societăţii umane şi cultura tradiţională de pe teritoriul Basarabiei iar mai tîrziu a Republicii Moldova. În prezent deţine un patrimoniu de circa 135 mii de piese. A creat numeroase expoziţii care au pus în valoare lumea animală şi vegetală, bogăţiile naturale ale ţinutului,au reflectat îndeletnicirile populaţiei. Piese din colecţiile muzeului au fost prezentate la diferite expoziţii organizate în multe ţări din Europa, Asia, America şi Africa.

Dacă doriți să vizitați și alte obiective turistice din țară, Ecopresa.md a pregătit lista muzeelor și locurilor pitorești care sunt disponibile online.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!