fbpx

Un nou tur virtual organizat în Moldova. Astăzi vizităm vinăria Purcari

 Un nou tur virtual organizat în Moldova. Astăzi vizităm vinăria Purcari
Susține Ecopresa, distribuie!

Echipa Visit continuă seria plimbărilor online însoțite de ghid. Miercuri, 2 aprilie, doritorii vor putea vizita vinăria Purcari stând pe canapea în fața calculatorului. Excursia începe la ora 15:00.

Cei interesați sunt invitați să intre pe acest link și să se bucure de priveliște și de istoria locului care va fi relatată de Fedor Evstigneev.

Conacul Purcari este situat într-o zona pitorească, in sud-estul țării, la doar 50 km de la țărmul Mării Negre. Aici se află legendarele beciuri, rămase neschimbate din 1827, care păstrează o parte a patrimoniului național – renumita colecție de vinuri de Purcari.

În Conacul Purcari, construit în stil de chateau francez, puteţi savura atmosfera de calm si lux, şi să descoperiţi secretele creării vinurilor legendare. Turul podgoriilor Purcari, nu lasă pe nimeni indiferent – aerul proaspăt, briza mării şi viţă de vie cultivată in baza celor mai stricte canoane ale viticulturii franceze, dezvăluie secretele vinurilor noastre. Terroirul Purcari este cunoscut dincolo de graniţele ţării – o micro-climă unică, locaţia podgoriilor pe pantele de sud-vest şi de sud-est, apropierea Măriii Negre şi a râului Nistru creaza condiţii ideale pentru producerea vinurilor de cea mai înaltă calitate.

Pentru alte detalii, dar și pentru a contacta organizatorii accesați pagina evenimentului.

Dacă doriți să vizitați și alte obiective turistice din țară, Ecopresa.md a pregătit lista muzeelor și locurilor pitorești care sunt disponibile.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!